Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pater Moeskroen zamelt geld in voor Glazen Huis

Shownieuws

Pater Moeskroen treedt zaterdag op in Breda om geld in te zamelen voor de radio-actie van 3FM in Het Glazen Huis. Dat liet het management van de band weten.

Pater Moeskroen treedt zaterdag op in Breda om geld in te zamelen voor de radio-actie van 3FM in het Glazen Huis. Dat laat het management van de band maandag weten. Pater Moeskroen schenkt de volledige opbrengst aan Serious Request, de actie van de radiozender om geld in te zamelen voor de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis.

Pater Moeskroen wil door middel van het optreden steun betuigen aan de dj's Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering, die vrijdag hun intrek nemen in Het Glazen Huis, dat dit jaar voor het eerst wordt opgebouwd in Breda. Tijdens hun verblijf draait het drietal zes dagen lang onafgebroken nummers zonder te eten. "Om op deze manier aandacht te vragen voor grote wereldproblemen is enorm te respecteren", zo liet een bandlid weten. "Er wordt ieder jaar terecht veel geld opgehaald en daar dragen wij dit jaar graag ons steentje aan bij." Tegen betaling kunnen luisteraars verzoeknummers aanvragen en acties op touw zetten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen