Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cosmo onderzoekt klacht Scarlett Johansson

Shownieuws

De Britse editie van Cosmopolitan is geschrokken van de beschuldigingen van Scarlett Johansson. Die zegt dat Cosmo een nepinterview met haar heeft geplaatst.

De Britse editie van damesblad Cosmopolitan is geschrokken van de beschuldigingen van Scarlett Johansson, die beweert dat het blad een nepinterview met haar heeft geplaatst. "De Britse Cosmopolitan neemt de klachten van de woordvoerder van mevrouw Johansson serieus en onderzoekt de zaak", laat het blad maandag in een verklaring weten.

In het januarinummer van het tijdschrift, waarvan de filmster de cover siert, staat een vraaggesprek afgedrukt waarin Johansson openhartig vertelt over haar huwelijk met acteur Ryan Reynolds. Volgens haar woordvoerder is het volledige interview verzonnen. "Mevrouw Johansson heeft nooit een interview gegeven aan de Britse Cosmopolitan en ze heeft nooit haar liefdesleven met het blad besproken", liet hij afgelopen weekeinde weten. De 24-jarige actrice zou stappen tegen het blad overwegen.

De redactie van het vrouwenblad was zich van geen kwaad bewust. "De Britse Cosmopolitan heeft een interview met Scarlett Johansson afgedrukt van een journalist van een agentschap waarin citaten waren verwerkt over het huwelijk van de actrice", stelt het blad in een verklaring. "We hebben deze citaten in goed vertrouwen gebruikt in de veronderstelling dat het interview met goedvinden van mevrouw Johansson en haar woordvoerder heeft plaatsgevonden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen