Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Cruise betreurt ruzie met Matt Lauer

Shownieuws

Tom Cruise heeft spijt van zijn ruzie met Today Show-presentator Matt Lauer. Dat vertelde de 46-jarige Hollywood-ster maandag in het NBC-programma.

Tom Cruise heeft spijt van de ruzie die hij drie jaar geleden maakte met Today Show-presentator Matt Lauer. Dat vertelde de Hollywood-ster maandag in het NBC-programma, waar hij zijn nieuwe film 'Valkyrie' promootte.

Cruise was drie jaar geleden te gast in het programma van Lauer toen hij zich kritisch uitliet over Brooke Shields, die in interviews openhartig had verteld over haar gebruik van antidepressiva na een postnatale depressie. Cruise is al 25 jaar lid van de Scientology Kerk, die fel tegen psychiatrie en de farmaceutische industrie gekant is. De discussie met Lauer liep hoog op, waarop Cruise de talkshowpresentator oppervlakkig noemde en hem verweet niets te weten van psychiatrie.

Eerder legde de 46-jarige acteur zijn ruzie met Shields al bij. De twee zijn daarna zo goed bevriend geraakt dat de Lipstick Jungle-actrice twee jaar geleden te gast was op de bruiloft van Cruise en Katie Holmes in Italië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen