Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sharon Osbourne op de vuist met deelnemer show'

Shownieuws

Sharon Osbourne is op de vuist gegaan met een deelnemer aan 'Rock of love: charm school'. De 26-jarige vrouw moest zich in het ziekenhuis laten behandelen.

Sharon Osbourne is zaterdagavond op de vuist gegaan met een deelnemer aan haar realityshow 'Rock of love: charm school'. Megan Hauserman moest zich na het akkefietje in het ziekenhuis laten behandelen, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

De vrouw van rocker Ozzy Osbourne zou de 26-jarige playmate zijn aangevlogen tijdens de opnamen van het programma. De 56-jarige Osbourne zou in woede zijn ontstoken toen Megan reageerde op een grap die Sharon over haar maakte. De rondborstige blondine diende de presentatrice naar verluidt van repliek door te zeggen dat Sharon alleen maar beroemd is omdat ze de manager van een hersendode rockster is.

Osbourne zou op Hauserman af zijn gevlogen en haar aan haar blonde lokken hebben getrokken en gekrabd tot beveiligingsmedewerkers haar wisten te ontzetten. Megan, die eerder het derde seizoen van het Amerikaanse programma Beauty and the Geek won, liet zich zondag op de eerste hulp behandelen en deed daarna aangifte bij de politie in Los Angeles. De politie laat weten dat Sharon wordt verdacht van mishandeling. Ze is nog niet aangeklaagd.

In 'Rock of love: charm school' leren veertien deelnemers etiquetteregels. De winnaar wordt beloond met ruim 74 duizend euro.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen