Kies je favoriete radiostation

Dossiers

TMF populair bij internetgebruikers

Shownieuws

TMF heeft de populairste entertainmentsite van het jaar. De site kreeg de meeste stemmen in de categorie entertainment bij de website van het jaar-verkiezing.

TMF heeft de populairste entertainmentwebsite van het jaar. De website kreeg de meeste stemmen in de categorie entertainment bij de verkiezing van de websites van het jaar 2008. In totaal brachten via internet meer dan 1,5 miljoen mensen hun stem uit in achttien categorieën.

Bij de verkiezing werd niet alleen in elke categorie de populairste website van het jaar, gebaseerd op het aantal stemmen, verkozen. Er zijn ook awards vergeven aan de beste websites. Deze sites vielen in de prijzen door de hoogste gemiddelde score voor navigatie, inhoud en design. In de categorie entertainment ging die prijs naar concertsite fabchannel.com.

Ander websites die dit jaar in de prijzen zijn gevallen, zijn onder meer BNN.nl (beste televisie- en radiosite), uitzendinggemist.nl (populairste televisie- en radiosite), happinez.nl (beste lichaam en geestsite), Hyves (populairste community), PSV.nl (beste en populairste sportsite) en nu.nl (populairste nieuwssite).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen