Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton viert kerst in de sneeuw

Shownieuws

Paris Hilton heeft de kerstdagen doorgebracht in de door sterren geliefde skibestemming Aspen. Samen met haar zus Nicky werd ze gespot tijdens het winkelen.

Paris Hilton heeft de kerstdagen doorgebracht in de door sterren geliefde skibestemming Aspen, in de Amerikaanse staat Colorado. Samen met haar zus Nicky en dier vriendje werd ze gespot tijdens het winkelen, zo is te zien op foto's van Amerikaanse showbizzmedia.

De 27-jarige blondine had ook haar nieuwe beste vriendin uitgenodigd. Brittany Flickinger kwam begin deze maand als winnaar uit de bus van de MTV-show 'Paris Hilton's my new BFF'. In de show zocht de steenrijke socialite naar een nieuwe beste vriend of vriendin. Achttien jonge Amerikanen streden om de gunst van de hotelerfgename.

Zoals gebruikelijk had Hilton haar best gedaan om er zo opvallend mogelijk uit te zien. Ze droeg een witte jas met een brede bontkraag en had een grote skibril op haar neus. Onder haar jas droeg ze een jurkje met een patroon van sneeuwvlokken en pinguins. Grote zwarte moonboots maakten de outfit compleet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen