Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe film Jennifer Aniston breekt kerstrecord

Shownieuws

De nieuwste film van Jennifer Aniston heeft een record gebroken. Met een opbrengst van tien miljoen euro is 'Marley & me' de meest succesvolle kerstfilm ooit.

(Novum/AP) - De nieuwste film van Jennifer Aniston en Owen Wilson, 'Marley & me', heeft volgens filmproducent Twentieth Century Fox een record gebroken. Met een opbrengst van ruim tien miljoen euro is de komedie de meest succesvolle kerstfilm aller tijden. Dat record stond op naam van de film 'Ali', die op eerste kerstdag meer dan zeven miljoen euro opbracht.

Wellicht hebben donderdag ook twee andere films het record van 'Ali' gebroken. Verwacht wordt dat 'The curious case of Benjamin Button' en 'Bedtime stories' op de tweede en derde plaats van best bezochte kerstfilms komen te staan. De productiemaatschappijen moeten de definitieve opbrengsten nog bekendmaken.

De nieuwe film van Tom Cruise, 'Valkyrie', waarin ook de Nederlandse actrice Carice van Houten te zien is, kon op minder enthousiasme rekenen van de Amerikaanse bioscoopbezoeker. De oorlogsfilm bracht 5,7 miljoen euro in het laatje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen