Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz heeft geen musicalambities

Shownieuws

Cameron Diaz ziet zichzelf niet in een musical spelen. "Wat zij doen, kan ik echt niet", zei ze over de acteurs uit 'Shrek the musical'.

(Novum/AP) - Cameron Diaz ziet zichzelf niet in een musical spelen. "Wat zij doen, kan ik echt niet", zei de actrice over de acteurs uit 'Shrek the musical', die zondag in première ging op Broadway. Diaz leende haar stem aan Princess Fiona in de filmreeks over het groene monster Shrek.

De 36-jarige actrice was erg te spreken over het theaterstuk, dat is gebaseerd op de animatiefilms. "Het is hilarisch", vertelde ze. "Het is geweldig om alle acteurs samen te zien spelen, want als wij de film inspreken zien we elkaar nooit." Ook het theatergezelschap kreeg lovende woorden toebedeeld van de Hollywood-actrice. "Ze hebben het erg goed gedaan", zei ze. "Ze hebben erg hard gewerkt en dat werpt zijn vruchten af."

Diaz leent wederom haar stem aan de vierde film in de reeks: 'Shrek goes fourth'. De productie wordt in de zomer van 2010 in de Nederlandse bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen