Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus viert chaotische kerst

Shownieuws

Voor Miley Cyrus en haar vader Billy Ray Cyrus is het moeilijk om tijd vrij te maken voor een rustig kerstfeest. "Het is altijd zo'n chaos", zegt de zangeres.

Voor Miley Cyrus en haar vader, countryzanger Billy Ray Cyrus, is het moeilijk om tijd vrij te maken voor een rustig kerstfeest. "Het is altijd zo'n chaos", zegt de 16-jarige zangeres en actrice tegen het Amerikaanse tijdschrift People. "Maar we proberen er altijd voor te zorgen dat we in elk geval samen zijn."

Traditioneel is het kerstfeest van de familie Cyrus niet te noemen. "We zijn eigenlijk nooit allemaal thuis op een feestdag, dus het is moeilijk om tradities in stand te houden", legt ze uit. "Het belangrijkste is niet om elk jaar hetzelfde te doen, maar om nieuwe herinneringen te maken."

Het is meestal Miley die de leuke momenten vastlegt. "Meestal ben ik het die foto's maakt en daardoor sta ik zelf nooit op de foto's", stelt ze. "Ik wou dat ik niet zo geobsedeerd was met het maken van foto's en eens besefte dat ik moet genieten van het moment."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen