Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary Borsato mijdt keuken met kerst

Shownieuws

Mary Borsato is deze kerst niet in de keuken te vinden. Ze roept de hulp in van een cateraar. "De groep is te groot om een heel diner in elkaar te zetten."

Mary Borsato is deze kerst niet in de keuken te vinden. De moeder van Marco Borsato roept tijdens de kerstdagen de hulp in van een cateraar. "De groep is te groot om een heel diner in elkaar te zetten", vertelt ze aan Novum Nieuws. Ook haar kleinkinderen bemoeilijken het kokkerellen. "Met vijf kleintjes om mij heen heb ik het veel te druk."

De eigenaresse van een Alkmaarse bruidsboetiek schakelt niet ieder jaar de hulp in van een cateraar. "We hebben ook wel eens kerst gevierd waarbij alle gasten verschillende gerechten meenamen", zegt ze. "De een nam toen soep mee, de ander een voorgerecht en zo zamelden we dan een heel diner bij elkaar. Dat is erg leuk om te doen."

Borsato, die Kerstmis 'het feest van het jaar' noemt, haalt haar hart op. "Ieder jaar vieren we het met dezelfde club mensen, wat heel erg vertrouwd en gezellig is. Ik kijk er ieder jaar weer enorm naar uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen