Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kendra twijfelt over rol Hugh Hefner bij huwelijk

Shownieuws

Kendra Wilkinson twijfelt of ze zich bij haar aanstaande huwelijk weg wil laten geven door haar ex Hugh Hefner. Ze trouwt op 27 juni met Hank Baskett.

Kendra Wilkinson twijfelt of ze zich bij haar aanstaande huwelijk weg wil laten geven door haar ex Hugh Hefner. Dat vertelt de blondine, die op 27 juni trouwt met American footballspeler Hank Baskett, aan het blad Las Vegas Weekly. "We zijn er nu over aan het praten. Ik denk wel dat het gaat gebeuren, maar ik weet het nog niet zeker."

De 82-jarige Hefner kondigde zelf aan dat hij zijn 23-jarige ex zou weggeven toen hij in november het nieuws van haar verloving met Baskett naar buiten bracht. Traditiegetrouw geeft de vader van de bruid zijn dochter weg tijdens de ceremonie. Kendra heeft haar vader echter nooit gekend.

Kendra deelde vier jaar lang lief en leed met de Playboy-baas en zijn twee andere hoogblonde vriendinnen Holly Madison en Bridget Marquardt. Hun leven samen was wekelijks te volgen in de realitysoap The Girls Next Door. Ook Holly en Bridget verbraken onlangs hun relatie met Hefner. Hij gaat nu met de 19-jarige tweeling Karissa en Kristina Shannon.

Kendra heeft niet onthuld waarom ze twijfelt over de rol van Hefner tijdens haar huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen