Kies je favoriete radiostation

Dossiers

DJ AM wil schadevergoeding voor crash

Shownieuws

DJ AM heeft verschillende bedrijven aangeklaagd wegens het vliegtuigongeluk in september waarbij hij gewond raakte. Hij eist een onbekende schadevergoeding.

(Novum/AP) - DJ AM heeft verschillende bedrijven aangeklaagd wegens het vliegtuigongeluk in september waarbij hij gewond raakte en vier mensen omkwamen. De muzikant, die eigenlijk Adam Goldstein heet, klaagt onder meer de eigenaar van het privévliegtuigje aan, en een bedrijf dat voorziet in vliegtuigonderhoud. Hij eist een onbekende schadevergoeding.

Bij de crash op een vliegveld in South Carolina raakte naast Goldstein ook zijn vriend Travis Barker, de voormalige drummer van Blink-182, gewond. De assistent van Barker en zijn lijfwacht kwamen om. Ook de twee piloten van het toestel overleefden het ongeluk niet.

Barker diende eind november al verschillende aanklachten in tegen de betrokken partijen. Hij stapte ook naar de rechter namens de familie van zijn lijfwacht Charles Sill. De weduwe van zijn omgekomen assistent Chris Baker diende eerder deze maand ook aanklachten in. Volgens alle betrokkenen was het vliegtuigje in slechte staat en waren de piloten niet goed geschoold.

Goldstein en Barker raakten beiden ernstig verbrand bij de crash. Zij treden volgende week tijdens oud en nieuw voor het eerst sinds hun vliegtuigongeluk weer samen op. Ze luiden als hoofdact het nieuwe jaar in tijdens een feestje in een club in West Hollywood.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen