Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Cosmo verzint interview met Scarlett Johansson'

Shownieuws

De Britse editie van Cosmopolitan heeft een nepinterview met Scarlett Johansson gepubliceerd. Dat zegt haar woordvoerder op het weblog van Perez Hilton.

De Britse editie van damesblad Cosmopolitan heeft een nepinterview met Scarlett Johansson gepubliceerd. In het januarinummer van het tijdschrift, waarvan de filmster de cover siert, staat een vraaggesprek afgedrukt waarin Johansson openhartig vertelt over haar huwelijk met acteur Ryan Reynolds.

Volgens haar woordvoerder is het volledige interview verzonnen. "Mevrouw Johansson heeft nooit een interview gegeven aan de Britse Cosmopolitan en ze heeft nooit haar liefdesleven met het blad besproken", zegt hij op het weblog van de Amerikaanse showbizzexpert Perez Hilton. De 24-jarige actrice overweegt stappen te ondernemen tegen het maandblad.

Johansson staat erom bekend zelden over haar privéleven te praten. In een interview met de Amerikaanse editie van Cosmopolitan, dat werd afgenomen voordat ze zich eerder dit jaar met Reynolds verloofde, benadrukte ze haar verlangen naar privacy. "Ik vind het idee dat ik mijn privéleven met iedereen moet delen afschuwelijk", zei ze in het interview, dat in augustus werd gepubliceerd.

De actrice is momenteel in de Nederlandse bioscopen te zien in de film 'Vicky Cristina Barcelona' van Woody Allen. Eerder speelde ze in filmhits als 'Lost in translation' en 'Match point'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen