Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Will Smith voedt de hongerigen

Shownieuws

Will Smith heeft bij een screening van zijn film 'Seven pounds' voedsel ingezameld voor hulpbehoevende gezinnen. Zelf schonk hij driehonderd kalkoenen.

Will Smith gebruikt de promotietoer van zijn nieuwste film 'Seven pounds' om de wereld een beetje beter te maken. De Amerikaanse acteur heeft tijdens een screening van de film in Edina, een plaats ten zuidwesten van Minneapolis, voedsel ingezameld voor een Amerikaanse organisatie die armoede bestrijdt.

De eerste 250 mensen die zich bij het filmtheater meldden met een blik voedsel voor de organisatie Second Harvest Heartland mochten de filmvertoning gratis bijwonen. Smith zelf doneerde driehonderd kalkoenen die voor de feestdagen zullen worden verstrekt aan hulpbehoevende gezinnen, zo maakte de liefdadigheidsinstelling bekend op haar website.

Honderden fans stroomden vrijdag toe om de 40-jarige acteur van dichtbij te zien. Smith speelt in 'Seven pounds' een man die van plan is om zelfmoord te plegen. Voordat hij zichzelf van het leven berooft, wil hij de levens van zeven andere mensen veranderen. De film gaat vrijdag in première in de Verenigde Staten. In Nederland is 'Seven pounds' vanaf 15 januari te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen