Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochters Charlie Sheen ongedeerd na autocrash

Shownieuws

De dochtertjes van Charlie Sheen zijn niet gewond geraakt bij een auto-ongeluk vrijdag in Malibu. Sam (4) en Lola (3) zaten netjes in hun kinderzitjes.

De twee dochtertjes van Charlie Sheen en Denise Richards zijn niet gewond geraakt bij een auto-ongeluk vrijdag in Malibu. "Charlie heeft me verteld dat het goed gaat met zijn meisjes", vertelde een woordvoerder van de acteur aan het Amerikaanse tijdschrift People.

Sheen is dolgelukkig dat Sam (4) en Lola (3) netjes in hun kinderzitjes zaten toen de Mercedes waarin de zusjes werden vervoerd, betrokken raakte bij een kettingbotsing met vier auto's. Het kindermeisje van Sam en Lola, die niets te verwijten zou zijn, zat achter het stuur en bleef ook ongedeerd.

De 43-jarige Sheen, die al lange tijd in een voogdijzaak is verwikkeld met zijn ex Richards, krijgt er in april in één klap twee kindjes bij. Zijn vrouw Brooke is in verwachting van een tweeling. De acteur heeft naast Sam en Lola nog een 23-jarige dochter, Cassandra, uit een eerdere relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen