Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke van Lexmond reikt fotoprijs uit

Shownieuws

Soapie Lieke van Lexmond heeft zaterdag de WNF-Ranger Photo Award uitgereikt aan de 11-jarige Timo Frionnet. Hij won de prijs voor zijn foto van een chimpansee.

Soapie Lieke van Lexmond heeft zaterdagmiddag de WNF-Ranger Photo Award uitgereikt aan de 11-jarige Timo Frionnet uit Gouda. De tiener kreeg het bronzen beeldje voor zijn foto van een chimpansee, zo heeft het Wereld Natuur Fonds laten weten. Het winnende kiekje was door een vakjury gekozen uit veertig genomineerde foto's van kinderen in de leeftijd tot en met 15 jaar.

De winnende foto wordt met de andere 39 inzendingen tot en met 8 maart tentoongesteld in het Museon in Den Haag, waar zaterdag de prijsuitreiking plaatsvond. De fotowedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd. Kinderen die kans willen maken op de WNF-Ranger Photo Award moeten een foto insturen van een natuurlandschap of een wild dier.

Van Lexmond prijkte zelf onlangs nog op een aantal veelbesproken foto's. De actrice stond in september voor de tweede maal op de cover van blootblad Playboy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen