Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Touriya heeft blind date met Daniëlle Oerlemans

Shownieuws

Touriya Haoud heeft onlangs in haar woonplaats Los Angeles geluncht met Daniëlle Oerlemans. "Het was eigenlijk een soort blind date", vertelt de actrice.

Touriya Haoud heeft onlangs in haar woonplaats Los Angeles geluncht met Daniëlle Oerlemans. "Het was eigenlijk een soort blind date", vertelt de Nederlandse actrice in het nieuwe nummer van weekblad Flair, dat vanaf woensdag in de winkel ligt. "Ik kende haar helemaal niet, maar vond het erg leuk om kennis te maken."

Oerlemans verhuisde eerder dit jaar met haar echtgenoot Reinout naar Los Angeles. Haoud woont al vijf jaar in de stad aan de Amerikaanse westkust. Ze is blij om er een Nederlandse kennis bij te hebben. "Het lijkt allemaal zo leuk in het begin, maar je gaat al snel de sociale dingen missen. De Nederlandse gezelligheid, even ergens koffie drinken en lekker bijpraten. Mensen hebben hier niet echt een sociaal leven, lijkt het wel. Het is werk, werk, werk."

De 31-jarige brunette kwam in Los Angeles de liefde van haar leven tegen: acteur Greg Vaughan, die een vaste rol heeft in de televisieserie General Hospital. Met hem trouwde ze in 2006. In mei van dit jaar werd hun eerste kind geboren, zoontje Jathan.

Haar jarenlange ervaring met het leven in de Amerikaanse stad kan ze overdragen aan Oerlemans, die met Reinout vier jonge kinderen heeft. "In korte tijd heb ik vier nanny's gehad en pas nu heb ik eindelijk een goede. De eerste was heel lui", stelt Haoud. "En de tweede zat constant aan de telefoon." De derde bleek een ware 'nanny from hell'. "Zij wilde eigenlijk mijn leven leiden, ze was zo jaloers op mij."

Haoud speelde in Nederland onder meer in de tv-serie Costa! en de film 'Shouf shouf habibi!'. In 2006 had ze een rol in 'Five fingers'. In de Amerikaanse thriller waren ook Laurence Fishburne en Ryan Phillipe te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen