Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amsterdams optreden Pamela afgekraakt in VS

Shownieuws

Het optreden dat Pamela Anderson donderdag gaf op de Miljonair Fair wordt door Amerikaanse media bespot. Vooral haar krappe badpak moet het ontgelden.

Het optreden dat Pamela Anderson donderdag gaf op de Amsterdamse Miljonair Fair wordt door verscheidene Amerikaanse media bespot. Vooral het weinig verhullende zilveren badpak dat ze droeg tijdens de openingsact van Hans Klok zou niets doen voor het figuur van de 41-jarige blondine. "Pamela Anderson liet alles lekker hangen voor een magieshow in Amsterdam", sneert de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. "Kijk die schattige kuiltjes toch eens."

Ook de gevreesde showbizzexpert Perez Hilton wijst op de cellulitis op de billen en benen van de voormalige playmate. "Hoe komt het toch dat ze er zo afschuwelijk uitziet", schrijft hij op zijn populaire weblog. "Kun jij je voorstellen dat ze ooit een sexy Baywatch-babe was?" Naast een foto van het bijkans ontblote achterwerk van Anderson is op de website een foto te zien waar haar borsten half uit haar badpak hangen. Zowel de linker- als de rechtertepel van het model is op het kiekje te zien.

Anderson was speciaal ingevlogen voor de opening van de jaarlijkse beurs in de Amsterdamse Rai. Een dag later keerde ze huiswaarts. Anderson assisteerde Klok vorig jaar al tijdens zijn show in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen