Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Excuses voor Teri Hatcher van cosmeticamerk

Shownieuws

Een cosmeticamerk heeft zijn excuses aangeboden aan Teri Hatcher. Het bedrijf beweerde dat ze producten van concurrenten zou hebben aangeprezen en trekt dat in.

Een Amerikaans cosmeticamerk heeft zijn excuses aangeboden aan Teri Hatcher en de beschuldiging ingetrokken dat de actrice producten van concurrenten zou hebben aangeprezen. "Teri Hatcher is een zeer integer persoon", stelt een woordvoerder van cosmeticamerk Hydroderm in een verklaring, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 44-jarige brunette, die een hoofdrol speelt in de televisieserie Desperate Housewives, heeft naast excuses een schadevergoeding gekregen voor de negatieve publiciteit die de beschuldiging zou hebben veroorzaakt. Hoe diep Hydroderm in de buidel heeft getast, is niet bekendgemaakt.

Vorig jaar klaagde het merk Hatcher aan voor een bedrag van ruim 2 miljoen euro. De actrice zou in 2005 een contract hebben getekend met Hydroderm en hebben beloofd louter cosmeticaproducten van het merk te bejubelen.

Ze zou zich vervolgens positief hebben uitgelaten over menig ander cosmeticamerk, waaronder City Cosmetics. Hatcher heeft altijd ontkend dat ze iets heeft gedaan dat in strijd is met haar contract met Hydroderm.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen