Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt is trots op omstreden snorretje

Shownieuws

Het nieuwste modeaccessoire van Brad Pitt, een dun snorretje, wordt door fans en mode-experts wisselend beoordeeld. Hijzelf laat zich niet van de wijs brengen.

Het nieuwste modeaccessoire van Brad Pitt, een dun snorretje, wordt door fans en mode-experts wisselend beoordeeld. De acteur zelf laat zich echter niet van de wijs brengen. "Het is mode. Wie ben ik zonder een beetje creatief te zijn met mijn gezichtshaar", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik zie het als een dappere daad."

Geheel vrijwillig is zijn nieuwste aanwinst niet. De 44-jarige acteur liet het snorretje groeien voor zijn rol in de film 'Inglourious bastards' van Quentin Tarantino, waarvan momenteel de opnamen gaande zijn.

Met zijn gezichtshaar is hij in goed gezelschap. Ook collega en goede vriend George Clooney scheert zich al geruime tijd niet meer onder de neus. "Die gast blijft maar aan me plakken", stelt hij gekscherend. "Hij belt me op om te vragen wat ik aantrek, om vervolgens in dezelfde outfit te verschijnen. Voordat je het weet heeft hij ook zes kinderen. Ik krijg er zo langzamerhand genoeg van."

Pitt is in de Nederlandse bioscopen vanaf 29 januari te zien in 'The curious case of Benjamin Button'. De veelgeprezen film van regisseur David Fincher werd donderdag genomineerd voor maar liefst vijf Golden Globes. De filmprijzen worden op 11 januari uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen