Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tara Reid opgenomen in afkickkliniek

Shownieuws

Tara Reid heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Wanneer en om welke reden ze zich heeft gemeld bij de kliniek is niet bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Tara Reid heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Dat heeft een woordvoerder van de actrice en socialite bevestigd. Wanneer of om welke reden Reid zich heeft gemeld bij het Promises Treatment Center in Californië is niet bekendgemaakt.

De 33-jarige blondine werd bij een groot publiek bekend door haar rol in de filmreeks 'American pie'. De laatste jaren heeft ze echter geen rollen van betekenis meer gespeeld en lijkt ze voornamelijk de wereld rond te reizen om tegen betaling feestjes bij te wonen. Zo was ze eind 2006 eregast bij de opening van de Miljonair Fair in Amsterdam.

Reid staat bekend als feestbeest en zou niet vies zijn van een flinke borrel. In 2004 verscheen ze in schijnbaar aangeschoten staat op de rode loper van een verjaardagsfeestje van rapper Diddy. Ze leek niet door te hebben dat een schouderbandje van haar jurk was afgezakt, waardoor haar linkerborst geheel ontbloot was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen