Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Miley Cyrus krijgt tweedehands Porsche'

Shownieuws

Miley Cyrus heeft woensdag haar voorlopige rijbewijs gehaald en rijdt nu al in een Porsche. Weliswaar gaat het om een tweedehands wagen van haar moeder Tish.

Miley Cyrus heeft woensdag haar voorlopige rijbewijs gehaald en rijdt nu al in een Porsche. Weliswaar gaat het om een tweedehands wagen. De tienerster, die vorige maand haar zestiende verjaardag vierde, heeft de sportauto gekregen van haar moeder. "Tish heeft onlangs een nieuwe auto gekregen, dus ze heeft haar oude auto aan Miley gegeven", vertelt een anonieme bron aan het tijdschrift People.

Eerder dit jaar verklapte de zangeres en actrice, bekend van de tv-serie Hannah Montana, al dat het hebben van een auto haar grootste droom was. "Ik wil niet een bepaald merk noemen. Ik wil aan mijn ouders duidelijk maken dat ik blij ben met wat ze me ook geven", zei ze tegen People. "Ik weet dat ik mijzelf al heel gelukkig mag rekenen als ik überhaupt een auto krijg."

In onder meer de Verenigde Staten en Canada mogen minderjarigen al vanaf hun veertiende tot zestiende jaar achter het stuur kruipen, wanneer ze een zogenoemde driver's permit, een voorlopig rijbewijs, hebben behaald. Over het algemeen mag met zo'n rijbewijs alleen worden gereden onder toezicht van een persoon met een regulier rijbewijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen