Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon René Froger favoriet bij kinderschaatsshow

Shownieuws

Maxim Froger heeft volgens diverse deelnemers en hun ouders een grote kans om de televisieshow 'Kinderen dansen op het ijs' te winnen. Hij is de zoon van René.

Maxim Froger, de 13-jarige zoon van zanger René Froger, heeft volgens verschillende deelnemers en hun ouders een dikke kans om de televisieshow 'Kinderen dansen op het ijs' te winnen. "Dat jongetje van Froger doet het heel erg goed" zei Erik Hulzebosch, wiens 6-jarige dochter naast Maxim meedoet aan de wedstrijd, tegen Novum Nieuws. De 8-jarige Daan Wilting, kleinzoon van voormalig politiewoordvoerder Klaas Wilting, sluit zich daarbij aan.

Aan de eenmalige schaatsshow doen zes kinderen van bekende Nederlanders mee. Naast Maxim en Anna bonden onder anderen de 6-jarige Jan Bauer, de zoon van zanger Frans Bauer, en de 12-jarige Carlijn van Leeuwen, dochter van EO-presentator Bert van Leeuwen, hun schaatsen onder. Met de eenmalige uitzending wordt aandacht gevraagd voor het Nelson Mandela Kinderfonds.

De kinderen worden beoordeeld door de deskundige jury van 'Sterren dansen op het ijs', de volwassen versie van de schaatsshow. De schaatsshow van vorig jaar, die werd gewonnen door de nu 7-jarige Christiaan Bauer, leverde meer dan twaalfduizend nieuwe donateurs op.

'Kinderen dansen op het ijs' wordt zaterdag uitgezonden bij SBS 6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen