Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oud-leden Blink-182 praten weer met elkaar

Shownieuws

Travis Barker praat weer met zijn voormalige bandmaatjes van Blink-182. "We worden na vier jaar opnieuw vrienden", vertelt zanger en bassist Mark Hoppus.

Travis Barker praat weer met zijn voormalige bandmaatjes van Blink-182. Dat vertelt Mark Hoppus, de voormalige zanger en bassist van de band, op zijn blog. "We worden opnieuw vrienden na vier jaar niet met elkaar gesproken te hebben. Het waren zeer positieve gesprekken."

Aan Blink-182 kwam begin 2005 een einde, toen zanger en gitarist Tom DeLonge plotseling uit de band stapte. Hij wilde meer tijd met zijn gezin doorbrengen en liet weten dat de breuk definitief was. Barker en Hoppus gingen samen verder met de band +44. Het hernieuwde contact met DeLonge kwam op gang toen Barker en zijn vriend DJ AM twee maanden geleden zwaargewond raakten bij een ongeluk met een privévliegtuigje. De piloten van het toestel en de bodyguard en persoonlijk assistent van Barker overleefden het ongeluk niet.

Hoppus bezocht Barker direct na de crash in het brandwondencentrum en stond hem de weken na het ongeluk bij. "Travis is als een broer voor me en hij heeft sinds het ongeluk meer meegemaakt dan ik me kan voorstellen", schrijft Hoppus. "Het is geweldig om te zien dat hij weer de studio ingaat en achter zijn drumstel kruipt."

Of het hernieuwde contact tot een reünie van Blink-182 leidt, is niet duidelijk. "Daar hebben we het helemaal nog niet over gehad", schrijft Hoppus. "Het is nu vooral goed voor ons drieën om elkaar weer te zien en het verleden te laten rusten. De gebeurtenissen van de afgelopen twee maanden maken alles wat daarvoor is gebeurd onbelangrijk. Het leven is te kort."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen