Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson toch in staat te getuigen

Shownieuws

Michael Jackson komt toch getuigen in de rechtszaak die een sjeik tegen hem heeft aangespannen. Eerder zei zijn advocaat dat hij daarvoor te ziek was.

Michael Jackson komt toch getuigen in de rechtszaak die een sjeik tegen hem heeft aangespannen. Dat heeft zijn advocaat verklaard tegenover het Britse persbureau Reuters. Aanvankelijk stelde de raadsman dat zijn cliënt te ziek was om naar Londen af te reizen voor een getuigenis in de zaak, die maandag van start gaat.

Sjeik Abdullah bin Hamad Al Khalifa, de tweede zoon van de koning van Bahrein, eist 5,5 miljoen euro van Jackson wegens contractbreuk. De Amerikaanse artiest zou een album uitbrengen bij het platenlabel van de sjeik, die hem onderdak bood nadat hij in Amerika beschuldigd was van kindermisbruik. Die plaat is er echter nooit gekomen, net als een autobiografie die hij zou schrijven, terwijl Jackson wel een voorschot van enkele miljoenen euro's kreeg.

De advocaat van Jackson claimt dat de afspraak tussen zijn cliënt en de sjeik niet bindend was. Het geld dat de 50-jarige zanger ontving, zou een cadeautje zijn geweest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen