Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton weer vrijgezel

Shownieuws

Paris Hilton en Benji Madden zijn uit elkaar. Het stel zette enkele dagen geleden na negen maanden een punt achter de relatie, maar ze blijven goede vrienden.

(Novum/AP) - Paris Hilton en Benji Madden zijn uit elkaar. Het stel beëindigde enkele dagen geleden de relatie, maar ze blijven goede vrienden. Dat laat een woordvoerder van de hotelerfgename weten. Hilton en de Good Charlotte-gitarist waren negen maanden samen.

De blondine zou erg verdrietig zijn over de breuk. "Ze zijn gewoon te verschillend en wilden allebei andere dingen in het leven", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Hij was loyaal en lief, maar het was tijd om even afstand te nemen."

De 29-jarige Benji en de 27-jarige Paris waren vanaf het begin van hun relatie onafscheidelijk. De blondine stak haar liefde voor de rocker niet onder stoelen of banken. Ze droeg een ring met zijn initialen en vertelde aan iedereen die het maar wilde horen dat ze niet kon wachten haar kinderwens te verwezenlijken met haar grote liefde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen