Kies je favoriete radiostation

Dossiers

RTL bemachtigt documentaire Britney Spears

Shownieuws

RTL 4 zendt op 3 december de documentaire For the Record uit. Daarin doet Britney Spears uit de doeken hoe het is om in haar schoenen te staan.

RTL 4 zendt op 3 december de documentaire For the Record uit, waarin Britney Spears uit de doeken doet hoe het is om in haar schoenen te staan. Dat heeft de zender woensdag bekendgemaakt.

Voor de documentaire, die volgende week zondag al op de Amerikaanse muziekzender MTV te zien is, liet Spears de camera toe in haar privéleven. De zangeres wordt onder meer gevolgd naar opnamestudio's, repetities en naar haar thuisstad in Louisiana.

Openhartig vertelt ze over de roerige periode die ze vorig jaar meemaakte, waarin ze onder meer haar hoofd kaalschoor, op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis belandde en de voogdij over haar twee zoontjes kwijtraakte. "Nu ik terugblik, vraag ik me af: ik ben een intelligent mens, wat bezielde me in vredesnaam?", zegt ze in de anderhalf uur durende documentaire. "Als je iets verkeerd doet op je werk, kun je gewoon doorgaan. Ik word hier nog lang aan herinnerd."

De 26-jarige zangeres is inmiddels weer opgekrabbeld, maar is nog altijd niet gelukkig. "Er is geen spanning, geen passie", vertelt de popster. "Ik heb heel goede dagen en dan weer heel slechte. Zelfs als je de gevangenis indraait weet je dat je er ooit weer uitkomt. Maar aan deze situatie komt nooit een eind."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen