Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey treedt op bij Grammy-nominatieconcert

Shownieuws

Mariah Carey treedt op tijdens de eerste editie van het Grammy-nominatieconcert in Los Angeles op 3 december. Ook Céline Dion en Foo Fighters treden er op.

Mariah Carey treedt op tijdens de eerste editie van het Grammy-nominatieconcert in Los Angeles. Ook Céline Dion, Foo Fighters, John Mayer en B.B. King spelen tijdens het evenement op 3 december. Dat meldt de website van de Grammy Awards.

Tijdens het concert worden de genomineerden voor de Grammy Awards bekendgemaakt door sterren als LL Cool J en Taylor Swift. In voorgaande jaren werden de genomineerden voor de belangrijkste Amerikaanse muziekprijzen bekendgemaakt op een persconferentie. De 51e editie van de Grammy Awards vindt op 8 februari plaats in Los Angeles.

Het nominatieconcert op 3 december valt samen met de opening van het Grammy Museum, eveneens in Los Angeles. In het vier verdiepingen tellende museum wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van de Grammy Awards en zullen tentoonstellingen worden gehouden over verschillende muziekstijlen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen