Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Jackman verkozen tot meest sexy man

Shownieuws

Hugh Jackman is door People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2008. De Australische acteur is volgens de samenstellers van de lijst van alle markten thuis.

Hugh Jackman is door het Amerikaanse tijdschrift People uitgeroepen tot de meest sexy man van 2008. De Australische acteur is volgens de samenstellers van de lijst van alle markten thuis: hij kan zingen, dansen en met een wapen omgaan.

Jackman is naast acteur een begenadigd zanger en danser. Zo speelde hij in thuisland Australië in musicals als 'Beauty and the beast' en 'The boy from Oz'. Eerder dit jaar werd hij genomineerd voor een Australian Dance Award voor zijn rol als Peter Allen in 'The boy from Oz'.

Vrouwlief Deborra-Lee Furness reageerde nuchter op de titel van haar man, zo vertelt Jackman in People. "Ze zei: dat had ik hun jaren geleden al kunnen vertellen. En ze voegde eraan toe: Brad Pitt was zeker niet beschikbaar."

De 40-jarige Jackman wordt op de voet gevolgd door James Bond-acteur Daniel Craig. Op de derde plaats staat John Hamm. De 37-jarige acteur, bekend van zijn rol in de tv-serie Mad Men, denkt te weten wat zijn beste kwaliteiten zijn. "Ik ben loyaal en ik ben betrouwbaar", vertelt hij. "En ik kan heel goed autorijden." Ook Zac Efron, Blair Underwood, Ed Westwick en Michael Phelps staan in de top vijftien.

Vorig jaar werd Matt Damon uitgeroepen door meest sexy man. Hij is, net als nummers twee en drie Patrick Dempsey en Ryan Reynolds, dit jaar niet terug te vinden in de top vijftien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen