Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills dient klacht in over Britse tabloids

Shownieuws

Heather Mills is het niet eens met de berichtgeving over haar in drie Britse tabloids. Ze heeft verschillende klachten ingediend bij de Britse mediawaakhond.

Heather Mills is het niet eens met de berichtgeving over haar in drie Britse boulevardkranten. De ex-vrouw van Paul McCartney heeft verschillende klachten ingediend bij de Britse mediawaakhond PCC over de Daily Express, Daily Mail en The Sun. Dat meldt BBC News woensdag.

Volgens een woordvoerder van de PCC heeft Mills geklaagd over 'meerdere zaken, waaronder onwaarheden en inbreuk op haar privacy'. Details over de klachten zijn niet bekend. De commissie heeft een onderzoek ingesteld en verwacht over 35 dagen een uitspraak te kunnen doen.

In maart kreeg Mills 31 miljoen euro toegewezen na haar scheiding van Paul McCartney. De pers smulde van de breuk tussen het voormalige model en de Beatle, die vier jaar getrouwd waren en samen een dochtertje hebben. De tabloids onthulden het pornoverleden van Mills en schreven over haar vermeende relatie met een fitnessleraar. McCartney werd ervan beschuldigd alcoholist te zijn en zijn vrouw te hebben mishandeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen