Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borstvoeding tweeling valt Jolie zwaar

Shownieuws

Angelina Jolie vond het zwaar om borstvoeding te geven aan haar pasgeboren tweeling. "Het was heel moeilijk", vertelde de actrice op de Britse televisie.

Angelina Jolie vond het zwaar om borstvoeding te geven aan haar pasgeboren tweeling. "Het was heel moeilijk", vertelde de actrice dinsdag in de Britse ochtendshow GMTV. "Ik stopte na drie maanden, dat was alles wat ik kon doen."

Dat ze niet één maar twee jonge mondjes moest voorzien van verse moedermelk, viel volgens de 33-jarige Jolie, die in Groot-Brittannië was ter promotie van haar nieuwe film 'Changeling', niet mee. "Het neemt allemaal gewoon veel tijd in beslag." De actrice, die vier maanden geleden beviel van zoon Léon Knox en dochter Vivienne Marcheline, zocht haar heil bij handleidingen over borstvoeding. Uit de boekjes leerde ze een speciale houding aan die het voeden van de tweeling moest vergemakkelijken.

In 'Changeling' speelt Jolie een moeder die vermoedt dat haar zoon tijdens een ontvoering is verwisseld met een ander kind. De film, die zich in het Los Angeles van de jaren twintig afspeelt, is geregisseerd door Clint Eastwood en gaat in Nederland op 4 december in première. Naast Jolie zijn onder anderen Gattlin Griffith en Michelle Martin te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen