Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman zonder Sunday naar Sydney

Shownieuws

Nicole Kidman is zonder baby Sunday Rose naar Australië afgereisd voor de première van 'Australia'. "Ik moest haar 24 uur achterlaten", vertelde de actrice.

Nicole Kidman en haar man Keith Urban zijn zonder baby Sunday Rose van Nashville naar Australië afgereisd om de wereldpremière van Kidmans nieuwe film 'Australia' bij te wonen. "Ik moest haar 24 uur achterlaten", zei de actrice dinsdag volgens verschillende internationale media op de rode loper in Sydney. "Dat heb ik niet eerder gedaan, dus het duizelt me nog een beetje."

De 41-jarige Kidman speelt samen met Hugh Jackman de hoofdrol in de nieuwe productie van de Australische regisseur Baz Luhrmann, die voor het grootste gedeelte is opgenomen in het noordwesten van Australië. De rossige actrice, die net als Jackman opgroeide in Australië, is trots op de film. "Je maakt niet vaak een film waar je als klein meisje al van droomde", vertelde ze. "Dit is een feestje voor me en hopelijk is het hetzelfde voor dit land."

In 'Australia' speelt Kidman, die eerder met Luhrmann samenwerkte voor 'Moulin rouge', een Britse aristocrate die verliefd wordt op een ruige veehouder in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. De film, die bijna drie uur duurt, gaat ook over kinderen van Aboriginals die destijds bij hun families werden weggehaald om te worden opgevoed door blanke pleegouders.

'Australia' is vanaf 18 december te zien in Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen