Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shiloh Jolie-Pitt wil jongensnaam

Shownieuws

Shiloh Jolie-Pitt heeft nu al genoeg van haar naam. "Op dit moment zit Shi in een fase waarin ze alleen nog John wil worden genoemd", vertelt Brad Pitt.

Het 2-jarige dochtertje van Brad Pitt en Angelina Jolie heeft nu al genoeg van haar naam Shiloh. "Op dit moment zit Shi in een fase waarin ze alleen nog John wil worden genoemd. John of Peter", vertelt Pitt in een interview met Oprah Winfrey dat woensdag op de Amerikaanse buis komt. Enkele fragmenten van het interview zijn al vrijgegeven.

Het meisje aanspreken met haar officiële naam heeft volgens de acteur weinig zin. "Als ik zeg: Shi, wil je…, dan zegt ze: John, ik ben John. Dan zeg ik: John, wil je wat sinaasappelsap en antwoordt zij: nee!" Pitt kan wel lachen om de kuren van zijn zes kinderen. "Ze zijn de grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet."

De 44-jarige acteur vertelt eveneens hoe het is om als superster met een roedel kinderen op pad te gaan. "Je kunt niet naar het winkelcentrum", zegt hij stellig. Ook een simpel autoritje is voor Pitt en Jolie een beproeving. "Het kost al een halfuur om iedereen vast te snoeren en ervoor te zorgen dat ze allemaal hun snacks hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen