Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon Ria Brieffies dankbaar voor steun

Shownieuws

Maikel, de zoon van Ria Brieffies, is dankbaar voor de steun die het gezin krijgt. "Daar putten mijn vader, mijn zus en ik enorm veel kracht uit", vertelt hij.

Maikel, de zoon van Dolly Dot Ria Brieffies, is dankbaar voor de steun die het gezin krijgt nu zijn moeder ernstig ziek is. "Daar putten mijn vader, mijn zus en ik enorm veel kracht uit", vertelt hij op de website van tijdschrift Weekend. "We zullen samen met onze moeder vechten om uit dit dal omhoog te kruipen. Als je ziet hoe sterk mijn moeder is, dwingt dat alleen maar respect af."

Donderdag maakten de Dolly Dots op hun site bekend dat de 51-jarige Brieffies ongeneeslijk ziek zou zijn. Een dag later verscheen een update waarin werd gemeld dat de gezondheidssituatie van de zangeres iets minder zorgwekkend zou zijn dan aanvankelijk werd gevreesd.

Volgens haar zoon voelt Ria zich momenteel iets beter. "Ze wordt overgeplaatst naar een ander ziekenhuis omdat ze haar daar beter kunnen helpen", vertelt de 20-jarige Maikel, die nog een 14-jarig zusje heeft. "Ik heb enorm veel bewondering voor mijn moeder, want ondanks de onheilstijding blijft ze er superpositief onder."

De Dolly Dots scoorden in de jaren zeventig en tachtig hits als 'Love me just a little bit more', 'Rollerskating' en 'Radio'. Vorig jaar maakte het zestal een comeback met meerdere concerten, waaronder drie shows in Ahoy, en een reüniealbum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen