Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kledingboetiek Kelly Pfaff failliet

Shownieuws

Kelly Pfaff moet de deuren van haar luxe kledingboetiek in Nijlen sluiten. De zaak is negen maanden na de opening failliet, zo meldt tijdschrift Dag Allemaal.

Kelly Pfaff moet de deuren van haar luxe kledingboetiek in Nijlen sluiten. De zaak is negen maanden na de opening failliet, zo meldt een bron dicht bij de familie in het Belgische tijdschrift Dag Allemaal. Beste vriendin en zakenpartner Iske Oliviers zou verantwoordelijk zijn voor de ondergang van de kledingzaak.

De middelste dochter van oud-keeper Jean-Marie Pfaff is verdrietig om het verlies van de winkel. "Dit is allemaal te triest voor woorden", reageert ze. "Ik hoop dat iedereen begrijpt dat ik er op dit moment niet meer over kan vertellen."

De problemen zouden al snel na de opening van de winkel de kop op hebben gestoken. "Iske was compleet op hol geslagen: er werden collecties aangekocht die nog niet betaald waren", weet de bron. Ook zou ze regelmatig Bekende Vlamingen dozen vol kleding cadeau hebben gedaan.

Voor de 31-jarige Kelly, die vorige maand nog samen met Iske een boek met styling- en make-uptips uitbracht, betekent het faillissement een financiële ramp. Ze zou hoofdelijk aansprakelijk zijn voor de helft van de gemaakte schulden. Bovendien stak ze naar verluidt al haar spaargeld in de boetiek.

Kelly Pfaff, haar man Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji zijn al jaren te zien in de reallifesoap De Pfaffs, waarin het wel en wee van oud-voetballer Jean-Marie en zijn gezin wordt getoond. Kelly is daarnaast model en presentatrice. Twee jaar geleden deed ze mee aan Dancing on Ice, dat te zien was op RTL 4.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen