Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Natalie Imbruglia uit de kleren voor Peta

Shownieuws

Natalie Imbruglia is te zien in een nieuwe anti-bontadvertentie van Peta. Dat heeft de internationale dierenrechtenorganisatie dinsdag bekendgemaakt.

Natalie Imbruglia is te zien in een nieuwe anti-bontadvertentie van Peta. Dat heeft de internationale dierenrechtenorganisatie dinsdag bekendgemaakt. "Er bestaat geen vriendelijke manier om een dier te villen", zegt de Australische zangeres. In de advertentie poseert de 33-jarige Imbruglia naakt met een konijn in de armen. De foto is voorzien van het bijschrift: 'probeer hem maar eens uit te leggen dat het gewoon een stukje bont is'.

Het is niet de eerste keer dat Imbruglia zich tegen het gebruik van bont in de mode-industrie keert. Drie jaar geleden liet ze zich in een interview met de Britse Cosmopolitan ontvallen dat ze nooit bont zou dragen. In het interview vertelde ze dat ze Jennifer Lopez veroordeelt omdat zij geen moeite heeft met het dragen van bont. Imbruglia is niet de eerste ster die haar gezicht leent aan Peta. Eerder zetten sterren als Pamela Anderson, Eva Mendes, Leona Lewis en Pink zich in voor de stichting. In Nederland maken Henk Schiffmacher, Marijke Helwegen en Robert Schoemacher zich hard voor Peta.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen