Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Glazen Huis opengesteld voor luisteraar

Shownieuws

Het Glazen Huis van 3FM wordt dit jaar bij uitzondering opengesteld voor een gewone sterveling. Een luisteraar kan een overnachting in het huis winnen.

Het Glazen Huis van 3FM wordt dit jaar bij uitzondering opengesteld voor een gewone sterveling. Een luisteraar die een succesvolle inzamelingsactie op poten weet te zetten voor 3FM Serious Request kan een overnachting in het huis winnen. Dat heeft de radiozender maandag bekendgemaakt. Het Glazen Huis staat van 19 tot en met 24 december op de Grote Markt in Breda.

De jaarlijkse benefietactie 3FM Serious Request staat dit jaar in het teken van vluchtelingenhulp. Net als bij de vorige edities brengen een aantal dj's zes dagen door in het Glazen Huis zonder te eten. Gedurende hun verblijf maken ze 24 uur per dag radio. Luisteraars kunnen, in ruil voor een donatie, nummers aanvragen. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis, die de actie sinds 2004 met 3FM organiseert. Welke dj's de uitdaging aangaan wordt in de komende weken bekendgemaakt.

Ook dit jaar worden weer een aantal speciale acties georganiseerd. Zo verzorgt volkszanger Jan Smit op 22 december een zogenoemd koptelefoonconcert in het Glazen Huis. Alleen luisteraars die via de website van 3FM een koptelefoon weten te bemachtigen, kunnen van het optreden genieten.

Presentator Robert ten Brink sluit op 23 december een huwelijk in het huis. Toekomstige bruidsparen kunnen bieden op het speciale huwelijksarrangement.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen