Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie Heath Ledger trots op Globe-nominatie

Shownieuws

De familie van Heath Ledger is blij dat hij kans maakt op een Golden Globe. "We zijn zo trots dat het werk van onze jongen op deze wijze erkenning krijgt."

De familie van Heath Ledger is blij dat de acteur postuum is genomineerd voor een Golden Globe. "We zijn zo trots dat het werk van onze jongen op deze wijze erkenning krijgt", stelde Kim Ledger, de vader van de overleden filmster, tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Ledger is genomineerd voor zijn bijrol als The Joker in de blockbuster 'The Dark Knight'. In die categorie neemt hij het op tegen Tom Cruise en Robert Downey Jr., die beiden zijn genomineerd voor hun rol in 'Tropic thunder'. Ook Ralph Fiennes ('The duchess') en Philip Seymour Hoffman ('Doubt') maken kans op een gouden beeldje.

Ledger werd op 22 januari dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Sectie wees uit dat de acteur overleed aan een fatale combinatie medicijnen.

Op 11 januari wordt tijdens een ceremonie in Beverly Hills duidelijk of de prijs voor beste mannelijke bijrol naar Ledger gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen