Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Ekdom schudt handen voor Serious Request

Shownieuws

3FM-dj Gerard Ekdom wil zoveel mogelijk handen schudden. Voor elke hand die hij schudt, krijgt de dj één euro van provider Ziggo voor Serious Request.

Radio-dj Gerard Ekdom trekt volgende week zes dagen door Nederland met als doel zoveel mogelijk handen te schudden. Voor elke hand die hij schudt, krijgt de 3FM-dj één euro van kabelmaatschappij Ziggo. De opbrengst komt ten goede aan de nationale inzamelingsactie Serious Request. Dat heeft 3FM donderdag bekendgemaakt.

Ekdom, die het streven heeft vijftigduizend handen te schudden, reist vanaf volgende week vrijdag door Nederland om met zoveel mogelijk mensen kennis te maken. Hij zal onder meer op 20 december de voetbalwedstrijd van NAC Breda tegen Vitesse bezoeken om daar handen te schudden.

In de zes dagen dat Ekdom handenschuddend door het land trekt, zitten zijn 3FM-collega's Giel Beelen, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg zonder eten opgesloten in het Glazen Huis van Serious Request op de Grote Markt in Breda. Ze draaien daar dag en nacht verzoeknummers in ruil voor een donatie. De afgelopen drie jaar was Ekdom ook één van de dj's die werd opgesloten in het Glazen Huis.

De volledige opbrengst van Serious Request komt dit jaar ten goede aan vluchtelingenhulp van het Rode Kruis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen