Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Smartengeld voor Josh Hartnett na 'sekschandaal'

Shownieuws

Josh Hartnett heeft een schadevergoeding geaccepteerd in zijn rechtszaak tegen de Daily Mirror. De acteur zou seks hebben gehad in de bieb van een hotel.

Josh Hartnett heeft een schadevergoeding van bijna 23 duizend euro geaccepteerd in de rechtszaak die hij aanspande tegen de Daily Mirror. Dat meldt BBC News donderdag. De Britse boulevardkrant publiceerde 1 september een verhaal waarin werd beweerd dat de acteur seks had met een vrouw in de bibliotheek van het Soho Hotel in Londen. De seksuele handelingen zouden zijn vastgelegd op video.

Volgens zijn advocaat zou het artikel voor 'pijn, schaamte en stress' hebben gezorgd bij 'een serieuze jonge acteur die zich altijd op gepaste en professionele manier gedraagt'. De tegenpartij erkende tegenover de Londense rechtbank dat de beschuldigingen 'compleet verzonnen' waren. De acteur is van plan het smartengeld aan een, nog onbekend, goed doel te doneren.

De Amerikaanse Hartnett woont momenteel in Londen waar hij sinds september in het toneelstuk 'Rain man' staat. De acteur is bekend van films als 'Pearl harbor', 'Sin city' en 'The black dahlia'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen