Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson schrijft open brief aan Beatrix

Shownieuws

Pamela Anderson maant Beatrix in een brief om een einde te maken aan het fokken van dieren voor bont. Ze verzorgt donderdag de opening van de Miljonair Fair.

Pamela Anderson maant koningin Beatrix in een open brief om een einde te maken aan het fokken van dieren voor bont. "Ik vind het fantastisch om Nederland deze week te bezoeken, niet alleen omdat het zo'n schattig land is, maar ook vanwege de houding tegenover twee zaken die me na aan het hart liggen: seks en dierenrechten", schrijft de rondborstige blondine, die donderdag in Amsterdam de openingsact verzorgt voor de Miljonair Fair.

De voormalige Baywatch-actrice vraagt Beatrix om zich in te zetten voor het uitbannen van alle soorten bontfokkerijen. "Het merendeel van de Nederlandse burgers is tegen het dragen van bont en een verbod op bontfokkerijen zou een voorbeeld stellen voor andere landen en dierenvrienden over de hele wereld."

Anderson heeft de open brief via Peta aan de media verspreid. Peta is een dierenrechtenorganisatie waarvoor ze zich al jaren inzet. Donderdag voert 'Pam' ter gelegenheid van de opening van de Miljonair Fair een act op met de Nederlandse illusionist Hans Klok. Anderson assisteerde Klok vorig jaar al tijdens zijn show in Las Vegas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen