Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Bruno' Baron Cohen verstoort opnamen tv-serie

Shownieuws

Sacha Baron Cohen heeft opnieuw voor opschudding gezorgd. Hij verstoorde onlangs de opnamen van de Amerikaanse televisieserie Medium.

(Novum/AP) - Sacha Baron Cohen heeft opnieuw voor opschudding gezorgd. Op de set van de Amerikaanse televisieserie Medium, waarin Patricia Arquette de hoofdrol speelt, verstoorde een figurant onlangs de opnamen. Pas toen de beveiliging de oproerkraaier in de kraag had gegrepen, bleek het te gaan om de als zijn typetje Bruno vermomde Britse komiek.

Het is onduidelijk hoe Cohen de set in Los Angeles heeft kunnen betreden en of hij opnamen heeft gemaakt. De 37-jarige komiek verstoort de laatste tijd vaker bijeenkomsten. Zo bestormde hij begin vorige maand een Parijse catwalk tijdens een modeshow. Hij gebruikt de beelden voor zijn nieuwe film, waarin hij de nichterige modeverslaggever Bruno speelt.

Cohen, die wereldwijd bekend werd door zijn creatie Ali G, bracht verschillende films uit. In 2002 speelde hij in de film 'Ali G inda house'. Vier jaar later was hij te zien in 'Borat', waarvoor hij eveneens onaangekondigde opnamen gebruikte. De film over Bruno komt op 15 mei uit in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen