Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby Ashlee Simpson laat op zich wachten

Shownieuws

Het eerste kind van Ashlee Simpson lijkt nog altijd geen aanstalten te maken om de baarmoeder te verlaten. Waarschijnlijk moet de zangeres worden ingeleid.

Het eerste kind van Ashlee Simpson en Pete Wentz lijkt ondanks alle berekeningen van artsen nog altijd geen aanstalten te maken om de baarmoeder te verruilen voor de buitenwereld. Waarschijnlijk moet de zangeres worden ingeleid, zo vertelde haar zus Jessica maandag tijdens opnamen van de talkshow van Ellen DeGeneres. "Ze moeten wel. Het kindje ontwikkelt zich al heel snel", zei de blondine.

Ruim twee weken geleden liet Wentz al weten dat zijn echtgenote 'ieder moment' kon bevallen van hun eerste kind. Volgens Jessica heeft haar zusje inmiddels haar heil gezocht bij allerhande middeltjes om de weeën op te wekken. "Voetmassages en dat soort dingen", legde de 28-jarige zangeres uit. "Ik geloof dat ze aan het rondspringen is en zo'n beetje alles probeert."

De 24-jarige Simpson en de vijf jaar oudere bassist van Fall Out Boy trouwden in mei. Korte tijd later maakte het kersverse bruidspaar bekend dat er een kindje op komst is.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen