Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Carolina Dijkhuizen te zien in Soul of Motown II

Shownieuws

Carolina Dijkhuizen is te zien in de nieuwste show van Soul of Motown. Ze brengt samen met vijf andere zangers nummers van platenmaatschappij Motown ten gehore.

Carolina Dijkhuizen is te zien in de nieuwste show van Soul of Motown. Dat maakt de organisatie van de show woensdag bekend. De musicalster brengt samen met vijf andere zangers bekende nummers ten gehore die vanaf de jaren vijftig zijn geproduceerd door de roemruchte platenmaatschappij Motown. Vanwege het grote succes van de vorige show is Soul of Motown II vanaf januari in de Nederlandse theaters te zien.

Tijdens de show worden nummers gezongen van onder meer The Jackson Five, The Supremes en Marvin Gaye. De zangers worden tijdens de show vergezeld door dansers en een negen man tellend orkest.

Dijkhuizen verwierf bekendheid door haar hoofdrollen in de musicals 'Aïda' en 'The Lion King'. Daarnaast was ze als actrice te zien in tv-series als Spangen, Spoorloos Verdwenen en Parels en Zwijnen. Momenteel speelt ze in de kinderserie The Sportlets, die wordt uitgezonden door Nickelodeon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen