Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ricky Martin heeft geen nanny nodig

Shownieuws

Ricky Martin heeft geen nanny in dienst genomen om hem te helpen bij de verzorging van zijn vier maanden oude tweeling. “Ik doe het helemaal alleen.”

Ricky Martin heeft geen nanny in dienst genomen om hem te helpen bij de verzorging van zijn vier maanden oude tweeling Matteo en Valentino. “Ik doe het helemaal alleen, want ik wil geen moment missen”, vertelt de zanger aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Ik heb een persoonlijk assistent die voor mij zorgt terwijl ik voor hen zorg, maar ik verschoon de luiers, voed ze, doe ze in bad en breng ze naar bed.”

Matteo en Valentino kwamen ter wereld via een draagmoeder. “Adoptie was een optie, maar dat is ingewikkeld en kan veel tijd in beslag nemen”, vertelt de 36-jarige zanger, die bekend is van hits als ‘She bangs’ en ‘Livin’ la vida loca’. “Het draagmoederschap was een intrigerende en snellere optie.”

Het vaderschap bevalt de artiest prima. “Ik ben zo gelukkig”, jubelt Martin. “Alles wat ze doen, van lachen tot huilen, voelt als een zegen. Het is geweldig om vader te zijn.” De twee broertjes zijn compleet verschillend. “Valentino houdt van slapen”, vertelt Martin. “Ik noem hem ‘meneer Vrede en Liefde’ omdat hij zo relaxt en sereen is. Matteo is wat alerter en actiever.”

[Novum]

Gerelateerde Artikelen