Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brandweer vist Beau uit Amsterdamse gracht

Shownieuws

Beau van Erven Dorens is woensdag op het politiebureau geëindigd nadat hij vanaf de Amsterdamse Magere Brug een duik had genomen in de Amstel.

Beau van Erven Dorens is woensdagmiddag op het politiebureau geëindigd nadat hij vanaf de Amsterdamse Magere Brug een duik had genomen in de Amstel. Hij dook in het water ter promotie van zijn boek 'Pijn', dat woensdag is verschenen.

Onder het oog van belangstellenden en toegestroomde pers werd de 37-jarige presentator, die van de Amstel naar zijn woning aan de Prinsengracht zwom, door de brandweer uit het water gevist en overgebracht naar een nabijgelegen politiebureau.

Een politiewoordvoerder verklaart dat de tv-persoonlijkheid naar het bureau was gebracht voor hulpverlening. Na een warme douche mag Van Erven Dorens weer huiswaarts keren. De vrouw van de presentator bracht vlak na de hectisch verlopen promotiestunt een setje droge kleren naar het bureau.

De politie zou Van Erven Dorens al voordat hij de duik nam hebben gewaarschuwd dat het water te koud was en hem hebben afgeraden zijn stunt door te zetten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen