Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Afwasser klaagt restaurant Justin Timberlake aan

Shownieuws

Het New Yorkse restaurant Southern Hospitality, waarvan Justin Timberlake mede-eigenaar is, is aangeklaagd. Een oud-werknemer beweert nog geld te krijgen.

(Novum/AP) - Het New Yorkse restaurant Southern Hospitality, waarvan Justin Timberlake mede-eigenaar is, is aangeklaagd door een oud-werknemer. Felipe Ramales, die tot juni ruim een jaar als afwasser werkte in de eetgelegenheid, zegt nog geld te krijgen van zijn oude baas.

De 26-jarige Ramales beweert een deel van de hem beloofde fooien nooit te hebben gezien. Ook zou hij regelmatig hebben overgewerkt en daarvoor niet zijn betaald.

De manager van het restaurant vindt de claims van Ramales onzinnig. Volgens hem ontvangen zijn medewerkers 'elke cent van hun fooi' en krijgen afwassers bij Southern Hospitality toch al beter betaald dan afwassers elders.

Timberlake opende Southern Hospitality vorig jaar samen met zijn vrienden Eytan Sugarman en Trace Ayala. In het restaurant in Manhattan wordt eten geserveerd dat is gebaseerd op de keuken van Memphis, de geboortestad van Timberlake. Het is niet het enige restaurant waarin de zanger een aandeel heeft. Hij investeerde in de New Yorkse eetgelegenheid Destino's en is mede-eigenaar van restaurant en club Chi in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen