Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vol verwachting van Playboyfoto's klopt Do's hart

Shownieuws

Do kan niet wachten tot het decembernummer van de Playboy in de winkels ligt. "Ik ben benieuwd wat de reacties zijn", vertelt de zangeres.

Do kan niet wachten tot het decembernummer van de Playboy in de winkels ligt. "Ik ben benieuwd wat de reacties zijn", vertelt de zangeres, die naakt poseerde voor het mannenblad. "Vol verwachting klopt mijn hart, ondanks dat Sinterklaas al voorbij is."

Vrijdag onthulde Playboy de eerste foto’s van de naaktreportage, waarvoor Do met fotograaf Paul Bellaart naar Zuid-Afrika afreisde. Tijdens de shoot werden foto’s genomen in het bos, op het platteland en op het strand. "Ik ben helemaal blij en tevreden en we zullen wel zien wat de mensen zeggen", reageert Dominique van Hulst, zoals de zangeres voluit heet. "Daar heb ik geen invloed meer op, mijn job zit erop."

De 27-jarige zangeres overweegt een gang naar de kiosk om met eigen ogen te zien hoe het blootblad over de toonbank vliegt. "Dat lijkt me heel leuk, maar aan de andere kant gaan mensen misschien heel vieze of heel onaardige dingen zeggen. Die wil ik eigenlijk liever niet horen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen