Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul kwaad op producenten American Idol

Shownieuws

Paula Abdul neemt het de producenten van American Idol en televisienetwerk Fox kwalijk haar stalker te hebben toegelaten om auditie te doen voor American Idol.

(Novum/AP) - Paula Abdul neemt het de producenten van American Idol en het Amerikaanse televisienetwerk Fox kwalijk haar stalker te hebben toegelaten om auditie te doen voor American Idol. “Ik vertelde dat deze vrouw mij stalkte en smeekte haar niet binnen te laten”, vertelde het jurylid van de talentenjacht tijdens een Amerikaanse radioshow. De 30-jarige stalker werd vorige maand levenloos aangetroffen in haar auto, die geparkeerd stond nabij het huis van het American Idol-jurylid.

Volgens Abdul hebben producenten Goodspeed tot de show toegelaten om het programma een ‘hogere waarde van entertainment’ te geven. “Zij vonden het grappig om mij gestrest te zien”, meent de 46-jarige zangeres, die in de jaren tachtig hits scoorde met ‘’Rush rush’ en ‘Straight up’. “Het zou volgens hen vermakelijke televisie opleveren.”

Het is niet de eerste keer dat Abdul zich beklaagt tegenover de producenten. Eerder beschuldigde ze Fox ervan haar adres openbaar te hebben gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen