Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Ruffalo dankbaar voor steun na dood broer

Shownieuws

Mark Ruffalo is dankbaar voor de steunbetuigingen na de dood van zijn broer Scott. De haarstylist overleed maandag aan de gevolgen van een schotwond.

Mark Ruffalo is dankbaar voor de steunbetuigingen die hij en zijn familie ontvangen na de dood van zijn broer Scott. "Wij waarderen de steun tijdens deze moeilijke tijd na de dood van onze geliefde zoon, broer en echtgenoot", zo stelt de 41-jarige acteur in een verklaring aan entertainmentwebsite TMZ. "De begrafenis wordt in besloten kring gehouden."

De 39-jarige Scott Ruffalo overleed maandag in een ziekenhuis in Los Angeles. De haarstylist lag sinds vorige week maandag in kritieke toestand in het ziekenhuis nadat hij in zijn appartement in Beverly Hills was aangetroffen met een schotwond in zijn hoofd.

Een vriendin van Ruffalo die werd verdacht van het neerschieten van Ruffalo, is dinsdagnacht vrijgelaten. De politie zou Shaha Mishaal Adham niet langer verdenken. Volgens de advocaat van Adham zag zijn cliënt hoe Scott zichzelf per ongeluk neerschoot toen ze haar sleutels bij hem thuis kwam ophalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen